חוששת מאוד

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

23/09/2011 | 11:03 | מאת: ע

אני נוטלת גלולות בתחילתה של החפיסה ה 2 ואתמול קיימתי יחסי מין זה בחים לא קרה לי בעבר דיממתי ממש באמצע היחסים והיום יום למחרת אני טיפה עדיין מדממת... מזה אומר ומה עליי לעשות? האם להמשיך כרגיל עם הגלולות? האם יש סיבה לדאגה שחלילה נכנסתי להריון ואולי כדאי לקחת פוסטינור?  מזה אומר?גם בפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין זה לא קרה (לפני 4 שנים) האם רק עכשיו נקרע לי קרום הביתולין?

אין סיבה שלא להמשיך בגלולות.אין לדעת לפי תאורך אם נפצעת או שמא נקרע קרום הבתולין.

מנהל פורום קרום הבתולין