מרכז

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/09/2011 | 14:39 | מאת: נגה

היי אני בת 23 קיימתי כמה פעמים ייחסי מין במטרה לפתוח את הבתולין ללא הצלחה משום הכאבים... וכלפני חודש וחצי קיימתי עם חבר ולא הרגשתי שום כאב.... ולא היתי בטוחה אם אני עדיין בתולה.... ואחרי שבוע שוב שכבנו והרגשתי את איברו בתוכי וגם הוא הרגיש כך.... אבל בעת הקריאה לא ירד לי בכלל דם! ומאז לא קיימתי ייחסים השאלה שלי שיכוליות שאני עדיין בתולה?! כי לא ירד לי דם? תודה ויום טוב,

12/09/2011 | 18:03 | מאת: רוני

לא תמיד מלוה קריעת קרום בהתולין בדימום או בכאב חלק מהנשים בעלות קרום דק ומחורר

ירידת דם אינה הוכחה לקריעת בתולים.

מנהל פורום קרום הבתולין