אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין אך ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

09/09/2011 | 15:50 | מאת: נועה

אני בתולה והוא מנוסה, לאחר חצי שנה ביחד הרגשתי שאני מוכנה והחלטנו לעשות את זה. הוא ניסה להחדיר את איבר המין שלו כמה פעמים אבל לא כל כך הלך כי מרוב לחץ ופחד הייתי מנוגדת, בפעם האחרונה שניסינו הוא דיי הצליח להכניס ואמר שהרגיש שהכיפה שלו הייתה בפנים אבל ממש כאב לי והפסקנו. אחר כך ראיתי שהיה דם על הסדין וגם שהחזרתי את התחתונים ירד לי עוד דם ... מה זה אומר בעצם ? שאני כבר לא בתולה והקרום בתולין נקרע? כי זה ממש מוזר לי, לא קיימתי יחסי מין נורמלים ומה אתה ממליץ לי כדי להתגבר על הלחץ והפחד?

אין לדעת מה קרה ואין לדעת אם אבדת את בתולייך. נחוצה בדיקה שלך.

מנהל פורום קרום הבתולין