כאבים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

29/08/2011 | 18:07 | מאת: שרון

שלום ד"ר, רשמתי לך הודעה ולא הגבת.. אני יותר מאשמח לשמוע מה אתה חושב. אני בת 22 ויש לי חבר כמה שנים ואנחנו ניסינו לא מעט פעמים לקיים יחסי מין, אחרי שהאיבר מין שלו נכנס עד שלב מסויים (עד הכיפה) כואב לי כאב בלתי נסבל ואני לא יכולה להמשיך לנסות, אנחנו מאוד מתוסכלים מהעניין ועדיין לא הייתי אצל רופא נשים. אני לא יודעת אם זה קשור אבל בעבר ניסיתי כמה פעמים לשים טמפון בשעת מחזור והטמפון כאילו "נתקע" וגם זה נורא כאב.. ואני חושבת שיש לי איזשהיא בעיה..

כדאי שתיגשי לרופא נשים

05/09/2011 | 23:52 | מאת: שרון

הלכתי לרופא נשים והוא הפנה אותי לסקסולוג מבלי לבדוק אותי. האם זה יכול לעזור?

מנהל פורום קרום הבתולין