עזרה דחוף!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/08/2011 | 09:47 | מאת: קרום הבתולין

למרות שאני יודעת שאני בתולה כי יש לי קרום ורוד למטה סגור אבל רציתי לשאול , הקרום בתולין שלי למטה ממש זסגור קו אדום ישר וורוד סגור , עכשיו השפתיים החיצוניות אצלי הם גדולות טיפה זאת אומרת יש הרבה עור וכשהייתי במקלחת אם זרם המים ראיתי שכשהם נפתחות ממש לצדדים אז נהיה חור קטן חור כזה באמצע זה בסדר ? , תודה רבה

28/08/2011 | 06:30 | מאת: רוני

משאת מתארת אכן מתאים לתיאור איבר המין הנשי קרום הבתולין אינו סגור הרמתי יש בו נקב/ים ליציאת דם המחזור/הפרשות 054-9311780

28/08/2011 | 16:01 | מאת: קרום הבתולין

הבנתי , השאלה כשאני ראיתי את החור בין השפתיים הגדולות הוא לא היה חור קטן קטן קטן קטן לגמרי אבל גם לא גדול ולא ענק היה בסדר כזה , לא ממש גדול , אצל בתולה זה משנה מה החור בין השפתים הגדולות או בקרום בתולין?

כן, זה נשמע בסדר.

19/09/2011 | 09:36 | מאת: רחלי

היי,שלום למומחה אני בת 25 נשואה חצי שנה חשוב לי לציין שהתחתנתי בתולה ,ואני ובעלי מנסים לקיים יחסי מין במשך חצי שנה ללא הצלחה הרופאים אומרים שיש לי חשש לוגניסמוס ,בכל אופן כרגע אני לא בארץ ואני צריכה עזרה דחוף האם תוכל להמליץ לי על משהו תודה מראש וחודש טוב

מנהל פורום קרום הבתולין