קריעת קרום בתולים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

16/03/2010 | 23:31 | מאת: מיכל

שלום לך, אני בשבוע שעבר הייתי אצל רופאה פרטית שמומחה לרפואת משפחה שהיא גם מטפלת בנושא קרום בתולים בטיפול שהייתי אצלה, היא ביצעה לי קריעת קרום בתולים בהרדמה מקומית עם משחה ולאחר מכן עם מספריים כירוגיים היא גזרה ממש ופתחה את הקרום,בסיום הטיפול היא ביקשה ממני לעשות במשך שבועיים עיסוי במקום(עם משחה שמרדימה את המקום ואחרי זה עם עוד משחה שמרגיעה ולעשות עיסוי במקום ולהרחיב אותו יותר) בכדי שהדימום יפסיק והמקום לא ייסגר . שאלתי אליך היא: האם יש דרך אחרת להפסקת הדימום ושהמקום לא יכאב? שאלה נוספת: ייתכן שהקרום ייסגר לי שוב אים לא אעשה את הפעולות הנ"ל? אשמח לתפשובה ממך בהקדם . תודה רבה לך!

ניתן לסייע לך להפסיק את הדימום ולהפסיק את הכאב.

18/03/2010 | 17:50 | מאת: מיכל

תודה רבה על תשובתך, באיזו דרך יש אפשרות לסייע זה דורש טיפול מסויים?? ושאלה נוספת שנורא מפריעה לי זה : האים ייתכן שקרום הבתולים ייסגר שוב??? תודה מראש.

מנהל פורום קרום הבתולין