שלום

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

13/07/2011 | 17:19 | מאת: דורית

שלום, לקראת קיום יחסי מין בפעם הראשונה (מתחתנת). איך אני יכולה לדעת עד היכן איבר המין יכול לחדור מבלי לגורם לי נזק פנימי? אני יודעת שאיזור השחלות/ביציות אינו באותו אזור ובכל זאת, איך אפשר לדעת עד היכן החדירה ייכולה להעשות מבלי לפגוע בהן. יש לי נטיה לכווץ את האזור לפני כל מגע שם. אפילו בטמפון איני משתמשת. אשמח להמלצות. תודה רבה.

14/07/2011 | 06:41 | מאת: רוני

הסיבות לפחד יכולות להיות שונות, ובכל מקרה אפשר לטפל בכל הבעיות האלה. הסיבות יכולות להיות - חינוך מיני שלילי עם מסרים מלחיצים לגבי חדירה, חשש מהריון אם אין שימוש באמצעי מניעה, רצון להתקרב רגשית לפני החדירה, כאב גניקולוגי, ועוד . תפנו ביחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני לשם ברור מקיף פסיכולוגי ורפואי, ולפי זה יחליטו על כוון הטיפל. כחלק מהאבחון את גם תיבדקי על יד גניקולוגית-סקסולוגית. תפנו דרך אתר איט"ם

בחדירתו הוא אינו עושה נזק.

מנהל פורום קרום הבתולין