שאלה דחופפפה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/07/2011 | 16:43 | מאת: מימי

אני קיימתי יחסי מין 3 פעמיים והכרום עדיין לא נקרע מתי הוא אמור להקרע ומה אני אמורה להרגיש ? אחרי יום מקיום היחסים הוא פתאון יכול להקרע ? אני רוצה להכנס להרין אבל הכרום עדיין לא נקרע אז יכול להיותשאני יכולה להכנס להריון שעדיין הכרום מאאוחד. תודה ,מימי.

11/07/2011 | 18:54 | מאת: רוני

ניתן להכנס להריון גם כשהקרום לא נקרע !!! לא כל הנשים מדדמות לאחר קריעת הקרום חלק מהנשים הקרום כלכך דקיק שאינן מרגישות בקריעתו אם חשוב לך אם נקרע או לא יכולה לפנות לבדיקה אצל רופא נשים

אם היתה חדירה אז אין בעיה כי ישנם קרומים גמישים.

מנהל פורום קרום הבתולין