הסרת קרום בתולין בדחיפות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

16/03/2010 | 23:08 | מאת: taty

אני מעוניינת לעשות ניתוח להסרת קרום הבתולין כמה שיותר מהר. מה דורש הניתוח, זמן החלמה, ועלות הניתוח. דרך אגב אני שייכת לקופת חולים כללית אם זה משנה. אודה לך על תשובתך.

הניתוח פשוט ביותר, בהרדמה מקומית בספריי, ללא דימום וללא כאב, ניתן לברר עלויות במרפאה 036956867 כל יום משעה 09:00

06/05/2011 | 00:17 | מאת: אור

האם הספריי הזה שווה משהו? זה באמת ללא כאבים?

25/03/2016 | 14:49 | מאת: אורטל

גם אני חושבת לעשות את זה רציתי לדעת כל רופא שאי פעם אני יכנס אליו יוכל לראות שעברתי את זה?? אני ממש מתביישת אני רוצה שזה ישאר חסוי

מנהל פורום קרום הבתולין