האם יש סיכוי שאני בהריוון ?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

11/06/2011 | 22:29 | מאת: נטלי

חבר שלי חדר אליי אך ללא קריעת הקרום לפי טענתו אני מרגישה את הקרום ולא ירד לי דם אך כואב לי הראש בזמן האחרון האם יש סיכוי שאני בהריון והאם אפשר לבדוק את זה ?

12/06/2011 | 06:49 | מאת: רוני

1. קרום הבתולין גמיש ולכן יש מצבים שלא נקרע אולם בדיקה אצל רופא נשים יכןלה לאמת זאת 2. בכל חדירה גם אם לא היתה שפיכה עלול לגרום להריון להבא רק עם אמצעי הגנה

12/06/2011 | 14:53 | מאת: נטלי

קיבלתי מחזור לפני שבוע אך הוא היה נורא קצר שלא כרגיל הוא נמשך רק 3 ימים במקום 4-5 האם יש סיכוי שזה בגלל ההריון ? בהריון יש דימומים ?

סכוי קטן להריון.

מנהל פורום קרום הבתולין