מפחדת ומבולבלת 0_0

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

19/04/2011 | 22:53 | מאת: שירה

אני וחברה שלי בנות 14 מאוננות ומפחדות שקרענו את קרום הבתולין...אנחנו מאוננות אבל בשלב מסוים אנחנו מרגישות שיש כמו "קיר" שלא נותן לנו להמשיך...האם זהו קרום הבתולין? אז שתי שאלות: 1.מהו החדר הזה ? 2.אם אני מחדירה לכוס שלי דברים עד איזה אורך אני יכולה?

20/04/2011 | 07:21 | מאת: רוני

אין שום פגם בלאונן זה יכול להועיל בעתיד להגיע לסיפוק עם בנזוג קרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק כך שאת באמת יכולה לחוש אותו באצבע במידה ותפעילי כח גדול יותר הקרום עלול להקרע הנרתיק גמיש ואלסטי אולם כל חיישני הגירוי דווקא נמצאים בדגדגן ולא בתוך הנרתיק לכן המלצתי לא להחדיר חפצים אלא לגרות את הדגדגן !! תוכלי גם למצוא טיפים בספר לעמצך של לוני בהצלחה ובכיף 052-8707266

22/04/2011 | 13:48 | מאת: מישהי

אולי תעזרי לי קצת אני בת 20 ולא יודעת

23/04/2011 | 07:49 | מאת: רוני

גיל העוררות המינית הוקדמה לגיל צעיר עקב שינויים הורמונאליים, תזונה, חשיפה לחומרים ארוטיים ואורח חיים. רוב הנשים מגיעות ליחסי מין כאשר אינן מכירות את ההרגשה של האורגזמה ומתקשות להגיע לסיפוק ביחסי מין. רצוי ומומלץ ללמוד את התחושות באוננות דבר שיקל על המגע המיני ויפיק תועלת לשני הצדדים מרבית הנשים לא מגיעות לאורגזמה כתוצאה מחדירה, רובן הגדול זקוקות לגירוי אוראלי או אחר של הדגדגן, אם את רוצה ליהנות יותר - נסי ללמוד את גופך, נסי לאונן ולבדוק איזה מגע גורם לך הנאה מרובה והעבירי את הידע הזה אל בן זוגך. רוני 052-8707256

האם זהו קרום הבתולין? ^^יתכן אז שתי שאלות: 1.מהו החדר הזה ? ^^שאלה לא ברורה 2.אם אני מחדירה לכוס שלי דברים עד איזה אורך אני יכולה? ^^10 ס"מ בממוצע

מנהל פורום קרום הבתולין