דחוףףף ...

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

01/04/2011 | 13:28 | מאת: נטלי

אני מגיעה ממשפחה קווקזית שמורה שלא נהוג בה לקיים יחסי מין עד לפני החתונה, אני גאה בחוקים האלה ורוצה ללכת איתם עד הסוף. היום אני בת 16 והיו לי 2 חברים שהגעתי איתם למגע מיני אבל לא שכבתי איתם. אני מרגישה עם זה נורא רע, בכל פעם שאומרים " בעלך הוא הראשון שצריך לראות את הגוף שלך " אני אוכלת את עצמי מבפנים, אני בתולה אבל העובדה שמישהו אחר חוץ מבעלי לעתיד נגע בי כואבת לי... כואב לי שאני אולי לא כל כך שמורה כמו שתמיד חלמתי ורציתי להיות. המחשבות האלה הורסות אותי אני לא יודעת מה לעשות .

איני יודע מה ליעץ לך.

17/04/2011 | 16:33 | מאת: שרון

אין לך ממה לחשוש, נורא מצער שמחשבות אלה הורסות אותך , הרבה בחורות בין אם זה קווקזיות או לא , לפני הבעל עוברות מגע עם בן זוג לשעבר,תתמקדי במה שעכשיו ותשמחי שאת בתולה , אין שום סיבה שתתחרטי על מה שעשית,בהצלחה :)

מנהל פורום קרום הבתולין