חשוב מאוד

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

22/03/2011 | 19:42 | מאת: רונית

אני בת 16 ולפני כ 3 שנים נדמה לי שנקרע לי קרום הבתולין בעזרת הכנסת אצבע... היועצת בבית הספר אמרה שעם הזמן יש אפשרות שקרום יסגר לבד בלי ניתוח..ואני לא קיימתי ייחסים מיניים בחיים. האם מה שאמרה היועצת נכון? ואיך אפשר לבדוק את מצב הקרום בלי ללכת לרופא?? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי כי אני בחרדות!!

24/03/2011 | 09:10 | מאת: רוני

לא תמיד הקרום נקרע כתוצאה מהחדרת אצבע יש לו חורים וגם אלסטיות המאפשרות למחזור לצאת וכד' אחוי טבעי לא אפשרי וההסבר של היועצת לא היה מדוייק ניתן לאחות בעזרת ניתוח לשאלתך ניתן לראות את הקרום בעזרת מראה כשאת יושבת בפיסוק הקרום נמצא קרוב לפתח הנרתיק 052-8707266

אי אפםשר לבדוק לבד.

מנהל פורום קרום הבתולין