...

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/03/2011 | 20:39 | מאת: א'

שלום,אני בת 16 ויש לי חבר כבר חצי שנה,אנחנו מדברים הרבה על קיום יחסי מין מלאים,מאד פחדתי מזה ולא ממש ידעתי ממה אני מפחדת. לפני יומיי ניסינו אני ובן זוגי לשכב (חשוב לציין שבן זוגי גדול ומנוסה) אך לא ממש הצלחנו,ניסינו שוב ושוב וכאב לי מאד,לא הצלחתי להירגע. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת להפחית את הכאב,למנוע דימום ולהפחית את הלחץ?

21/03/2011 | 09:10 | מאת: רוני

1. עשי זאת רק במקום שקט וללא הפרעות 2. משחק מקדים ארוך ומושקע הכולל אוראלי וידני 3. להשתמש בחומר סיכה כמו ג'ל סיכוך על בסיס מים 4. לבצע חדירה רק כשאת ממש מגורה 5. להשתמש באמצעי מניעה בהצלחה

קבלת עצות טובות מרוני.

מנהל פורום קרום הבתולין