שאלה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

07/03/2011 | 22:35 | מאת: אדווה

היי, יש לי שאלה, אני בתולה ועוד לא התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי, אמרנו שקצת נחכה... לפעמים הוא מכניס לי אצבע לנרתיק ואומר לי שלא יכול להיות שאני בתולה כי הוא לא מרגיש כלום שחוסם או מפריע... אמרתי לא שאף פעם לא קיימתי יחסים והוא אמר שזה קצת מוזר שלא מרגישים את הקרום.. או שאין אותו בעצם.. האם יכול להיות דבר כזה או שמשהו אצלי לא בסדר?

08/03/2011 | 08:56 | מאת: רוני

קרום הבתולין נמצא בקדמת הנרתיק הקרום עדין ביותר, הוא עלול להיקרע כתוצאה ממכה, לחץ, אוננות, החדרת טמפון, או אפילו סתם מאיזה פגם לא מוצלח מלידה. כל עוד לא קיימת יחסי מין את בתולה גם בהעדר קרום.

לפי התיאור מצבך דומה להרבה מאד בנות.זה לא שולל בתולים.

מנהל פורום קרום הבתולין