בתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

25/02/2011 | 18:38 | מאת: הילה

אני בת 25 ומעולם גבר לא נגע בי. אני לא דתיה אלא יש לי פחד ממגע אני נרתעת אף פעם לא הייתי אצל רופא נשים ושאלתי היא מבחינה פיזית האם צריך ללכת לרופא נשים כדי להיבדק או שאם אני בתולה אז אין מה לבדוק? האם עצם העובדה שלא קיימתי יחסי מין עד היום יכול להביא לנזק כלשהו גופני? הורמונלי? או שאדם יכול לחיות בלי זה כל חיו

25/02/2011 | 19:02 | מאת: רוני

אין פגיעה גופנית בהעדר יחסי מין אולם בהיבט החברתי והמנטלי יש מחסור שעלול להרחיק אותך מהכרות רצינית

בגילך מומלץ להבדק וניתן לעשות זאת בקלות בלי שיכאב או יציק לך.

27/02/2011 | 20:51 | מאת: הילה

איזה בדיקה יש לעשות? וגינלית?

מנהל פורום קרום הבתולין