קרום בתולים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

09/03/2010 | 00:34 | מאת: מיכל

שלום לך , אני הייתי בבדיקה אצל רופאת נשים היא בדקה אותי בקרום יש חדירה של שני אצבעות ,אך בבדיקה יותר מעמיקה היא אמרה שיש לי שם כמין טבעת כזו שחוסמת החדרה עד הסוף היא אמרה לי לפנות לכירוגיה, מה אתה ממליץ בנושא אשמח לתשובה בהקדם . תודה .

רק אם זה מפריע מומלץ להתערב. אם יש צורך אני עושה זאת בלייזר ללא טיפת כאב לאחר שאני מרדים את במקום בספריי נגד כאב.

10/03/2010 | 00:15 | מאת: מיכל

תודה רבה לך, אני אשמח ממש לעשות את מה שאמרת , על כמה הסכום עומד בערך לעשות זאת אצלך, מהי העלות הכספית ? תודה

מנהל פורום קרום הבתולין