מפחדת לעשות את זה!!!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

21/02/2011 | 14:15 | מאת: אנטונלה

אני וחבר שלי עוד מעט 3 שנים ביחד,ואנחנו מאד רוצים לקיים יחסי מין אבל אני מפחדת מהכאב והחדירה ולא יודעת איך לעבור את זה ?! תוכל לעזור לי למצוא פיתרון ?!

21/02/2011 | 18:21 | מאת: רוני

הפחדים שלך מבוססים ככל הנראה על סיפורים וחוויות של חברות לעתים קרובות אין אפילו דם ואין כאבים. דימום אחרי הפעם הראשונה משתנה מאישה לאישה. יש נשים שבכלל לא תדממנה אפילו שהן היו בתולות, יש נשים שיהיה להן דימום קל ביותר, ויש כאלה שהדימום הוא כל כך חזק שהוא כמו מחזור. כך שאין לך מה להיות מוטרדת. ברוב המקרים הקרום נקרע, כלי הדם בקרום מדממים ויקח אולי עוד 24 שעות עד שהדימום יפסיק לחלוטין. אצל חלק מהנשים קרום הבתולין גמיש ויתכן מצב שקרום הבתולין לא יקרע בכל מקרה מומלץ על שימוש בג'ל סיכוך על בסיס מים, משחק מקדים ארוך ומושקע, אווירה נינוחה וכד' [email protected]

אני מציע שתעזרי בפורום שמתאים לשאלה כמו שלך.

מנהל פורום קרום הבתולין