ממש חשוב!!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

08/03/2010 | 13:05 | מאת: דנה

אני בת 17 ויש לי חבר בן 19... החלטנו לשכב וזאת תהיה הפעם הראשונה של שנינו... בגלל שאני בת ואני פרנואידית לא קטנה אני קצת מפחדה...ככה שיש לי כמה שאלות חשובות שאולי ירגיעו אותי: 1.אני יודעת שעל הפעם הראשונה זה כואב והכל...אבל כמה זמן הכאב יכול להיות? 2.האם יש שינויים בחיצוניות,כי שמעתי שקיימים שינויים משמעותיים מאוד?! 3.איך לעשות את זה שזה יהיה פחות כואב? תודה מראש=]

לא תמיד כואב. אם עושים זאת לאט לאט באהבה ובהתחשבות אפשר שלא יהיה כאב.

20/09/2010 | 03:11 | מאת: עוז

הרבה יותר כיף לעשות את זה עם הבחור שאת יודעת שתתחתני איתו. ולא עם הרבה גברים לפני החתונה ולהיות זולה. גברים מעריכים בתולות יותר. תראי גם פה בפורום כמה רוצות להחזיר את קרום הבתולין לפני החתונה, תהיי חכמה ותלמדי מהן.

מנהל פורום קרום הבתולין