פתיחת קרום הבתולין לצורך בדיקה גניקולוגית

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

03/02/2011 | 00:35 | מאת: קרן

שלום, אני בת 22 ובתולה.סובלת תקופה ארוכה מכאבי בטן עם חשש לאנדומטריוזיס.כאמור,מכיוון שאני בתולה אין אפשרות לבצע בדיקה גניקולוגית וגם לא אולטרסאונד וגינלי.הגניקולוג אמר שבמקרה הצורך נוכל לפתוח את הקרום...רציתי לשאול,האם מדובר בהליך כירורגי? האם משתמשים בציוד סטרילי והאם יש השלכות להליך שכזה? האם כל רופא יכול לעשות פתיחה של קרום הבתולין במרפאתו או שעושים זאת בחדר ניתוח סטרילי?(אני חוששת מזיהום,פציעה וכו')תודה

הפתיחה נעשית באופן סטרילי ומנסיוני האישי אני יכול להעיד שאני עושה זאת אחרי הרדמה מוחלטת של המקום בספריי. יחד עם זאת יש בידי ציוד שמאפשר בדיקה ללא פתיחה של הבתולין. בציוד זה אני משתמש בבדיקת ילדות.

מנהל פורום קרום הבתולין