קרום הבתולין והפות

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

26/01/2011 | 10:47 | מאת: מאוהבת

חשוב לציין שאני מבית חרדי שלבנות בגיל 13/14 לא תמיד יש מודעות למיניות שלהם. כשההיתי בת 14 ההיתי אוהבת לשחק עם הטוש על הפות תקופה ממושכת עשיתי את זה ובאיזה שהוא שלב שמתי לב שבין השפתיים של הפות נהיה לי כמו שק עור מת כזה ...זה מכוער ומפריע לי מה אפשר לעשות? כמו כן פעם החדרתי לעצמי חפץ זר קשה וכשהוצאתי אותו הוא היה מרוח בדם האם קרום הבתולין נקרע? יכול להיות מצב שבמהלך זמן של5-6 שנים שלא הוחדר כלום קרום הבתולין מתאחה מאילו??? אשמח לקבל תשובה

27/01/2011 | 07:50 | מאת: רוני

קרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק ובדרך כלל עלול להקרע מהכנסת חפצים לנרתיק הקרום לא מתאחה מאליו אלא יש לבצע תיקון כירורגי ובהזדמנות זו לבדוק את טענתך לגבי "שק" מת

ללא בדיקה לא ניתן לענות לך. הסכוי לקרע עצמי של בתולין קטן ביותר.

מנהל פורום קרום הבתולין