שלום

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

05/01/2011 | 16:50 | מאת: שני

רציתי לשאול האם יכול לקרות מצב בו לאחר 4-5 שנים של קיום יחסי מין קרום הבתולין עדין לא נקרע? השאלה נובעת מכך ששמתי לב כי ישנה חתיכת עור המקשה עליי לפעמים בהוצאת טמפון, אך בבדיקה גיניקולוגית הרופא לא ציין משהו חריג (גם לא שאלתי על כך). במידה ואכן הקרום לא נקרע, כיצד דבר זה מסתדר עם לידה? האם יש לבצע ביתוק לפני לידה? תודה

לפעמים אכן נותרת שארית קרום בתולין למשך שנים. אם זה מפריע ניתן להסירה. מומלץ בלייזר

מנהל פורום קרום הבתולין