הפרשות דמיות מהפות בתינוקת

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/01/2011 | 00:45 | מאת: נוני

שלום רב! בתי תינוקת בת 8.5 חודשים. בריאה בדרך כלל. ניזונה מתחליב חלב (נוטרומיגן) ומזון מוצק. מספר ימים אני רואה הפרשות בצבע חום אדמדם באזור הפות עם מרקם רירי. ללא חום וללא שינוי בהתנהגות. אזור הפות ללא פצעים וללא אודם. לפעמים נדמה לי שיש גם שינויים בריח באזור. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומהן דרכי הטיפול? אודה על תשובה בהקדם. נ.ב. האם יש קשר לכך שלפני מספר ימים החלה לאכול בשר הודו (לפני כן ניזונה מבשר עוף).

אין צורך בטיפול והתופעה מוכרת.אם התופעה תחזור פני לרופא ילדים.

מנהל פורום קרום הבתולין