הקרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

29/12/2010 | 00:44 | מאת: שובל

ערב טוב, אני בת 20 ולפני שנתיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה וכמובן כאב וירד דם .אבל הקרום עדיין נשאר שלם.. וניסיתי גם לפני חודש בפעם השנייה והשלישית ולא נקרע אבל עדיין הקרום בתולים קיים.. אז שתי שאלות : 1. אני עדיין נקראת בתולה? 2. האם הקרום יכול להקרע בשלב כלשהו .. או שהוא עדיין ישאר גמיש ?

בתולה זה ענין של הגדרה או השקפת עולם- לפי שלמות קרום בתולים או לפי קיום יחסי מין. לשיקולך. יכול להקרע - כן.

מנהל פורום קרום הבתולין