אני ממש פוחדת

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

17/12/2010 | 11:32 | מאת: חסוי

אני רוצה לקיים יחסי מין אבל אני ממש פוחדת, שמעתי שיורד דם כאשר קורעים את קרום הבתולין, האם זה ככה לכולם ? ואיך אני יודעת אם זה נקרע אם לא יורד דם ?? חשובה לי התשובה , אני פוחדת .. :)

19/12/2010 | 07:43 | מאת: רוני

לעתים קרובות אין אפילו דם ואין כאבים. דימום אחרי הפעם הראשונה משתנה מאישה לאישה. יש נשים שבכלל לא תדממנה אפילו שהן היו בתולות, יש נשים שיהיה להן דימום קל ביותר, ויש כאלה שהדימום הוא כל כך חזק שהוא כמו מחזור. כך שאין לך מה להיות מוטרדת. ברוב המקרים הקרום נקרע, כלי הדם בקרום מדממים ויקח אולי עוד 24 שעות עד שהדימום יפסיק לחלוטין. אצל חלק מהנשים קרום הבתולין גמיש ויתכן מצב שקרום הבתולין לא יקרע בכל מקרה מומלץ על שימוש בג'ל סיכוך על בסיס מים [email protected]

לעתים מכאיב ולעתים יורד דם.

מנהל פורום קרום הבתולין