האם אני בתולה?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

29/11/2010 | 23:20 | מאת: ש

לפני כמה חודשים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה והיחידה בחיי.אני בטוחה שהיתה חדירה בגלל שכאב לי מאוד וירד לי ממש טיפה דם,אבל בן זוגי טען שהוא לא נכנס עד הסוף כי לא הייתי מסוגלת,והוא גם באמת לא גמר.האם אני עדיין בתולה?

30/11/2010 | 17:10 | מאת: רוני

קרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק ולכן כל חדירה עלולה לגרום לקריעתו. במקרים מסויימים קרום הבתולין גמיש ונשאר שלם אין קשר אם גמר או לא לצורך קריעת קרום הבתולין להבא יחסי מין מוגנים בלבד !

אין לדעת. כדאי שתדעי שלעתים גם אחרי חדירה מלאה נותרים בתולה.

מנהל פורום קרום הבתולין