קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/11/2010 | 14:03 | מאת: רונית

צהריים טובים ד"ר, שאלתי אליך היא, האם יש קשר לקרום הבתולין וכאבי המחזור החזקים? כי אימא שלי בהיותה בתולה היו לה כאבים נוראים אחרי החתונה הכל נעלם. אני יש לי כאבים גם בזמן המחזור. שאלה נוספת אני הסתכלתי לאבר המין שלי בעזרת מראה כדי לבדוק את קרום הבתולין, כי פעם הכנסתי אצבעות אבל לא ראיתי שירד דם, מה שראיתי כשהסתכלתי, שני חורים קטנים אחד מקדימה והשני אחריו, וחתיכת בשר בין שניהם. האם אני יכולה להיות בטוחה שהקרום קיים? כל עוד לא ירד דם? מחכה לתשובתך.

האם יש קשר לקרום הבתולין וכאבי המחזור החזקים? ^^אין קשר. מה שראיתי כשהסתכלתי, שני חורים קטנים אחד מקדימה והשני אחריו, וחתיכת בשר בין שניהם. האם אני יכולה להיות בטוחה שהקרום קיים? כל עוד לא ירד דם? ^^תאורך אינו מספיק לאבחנה.

מנהל פורום קרום הבתולין