דימום !

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

21/11/2010 | 13:39 | מאת: אלונה

שלום , אני בתולה וקיימתי יחסי מין עם החבר שלי , לא חדירה מלאה .. אחרי יומיים בערך שמתי לב שיש לי דימום , האם יכול להיות שזה כתוצאה מקריעה של קרום הבתולין ? האם כאב בטן הם אחד הסימפטומים לכך ? אשמח לעזרה כי זה די מלחיץ ..

האם יכול להיות שזה כתוצאה מקריעה של קרום הבתולין ? ^^כן אבל זה יכול להיגרם גם מקרע בפות או בנרתיק ולא בקרום הבתולין. אם חלף - מה טוב. אם לא אני מציע להבדק. האם כאב בטן הם אחד הסימפטומים לכך ? ^^לעתים

מנהל פורום קרום הבתולין