מה המרחק המשוער?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/11/2010 | 23:54 | מאת: מיכל

מה המרחק המשוער של קרום הבתולין מפתח הנרתיק והאם הוא יכול להיקרע ע"י טמפון?! האם האפשרות ששמעתי פעם שקרום הבתולין יכול להיכרע גם ע"י פעילות ספורטיבית אצל אישה פעילה וגמישה נכונה? והאם כל קריעה שלו מלווה בדם?! אשמח לקבל תשובות לשאלותיי...

21/11/2010 | 08:52 | מאת: רוני

קרום הבתולין נמצא בקדמת הנרתיק כ-2 ס"מ הקרום עדין ביותר, הוא עלול להיקרע כתוצאה ממכה, לחץ, אוננות, החדרת טמפון, או אפילו סתם מאיזה פגם לא מוצלח.

22/11/2010 | 18:59 | מאת: מיכל

אפשר לשאול מהו עיסוקך המקצועי?

מה המרחק המשוער של קרום הבתולין מפתח הנרתיק ^^כ 1 ס"מ והאם הוא יכול להיקרע ע"י טמפון?! ^^נדיר האם האפשרות ששמעתי פעם שקרום הבתולין יכול להיכרע גם ע"י פעילות ספורטיבית אצל אישה פעילה וגמישה נכונה? ^^נדיר ביותר עד שלא קיים כלל והאם כל קריעה שלו מלווה בדם?! ^^לא

22/01/2017 | 21:44 | מאת: אנונימית

האם אחרי קריעת הקרום מדממים כמה ימים או שאחרי כמה דקות זה עובר?

מנהל פורום קרום הבתולין