קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

18/11/2010 | 10:17 | מאת: nardeen

שלום , אני בת 21 קימתי יחסים לפני כ-3 שנים אני מתחתנת בעוד 9 חודשים ואני רציתי לעשות תפירה לקרום הביתולין . הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים מומחה הוא בדק אותי ואמר לי שאני לא צריכה לעשות את הניתוח כי קרום הבתולין שלי לא נקרע לגמרי ושאין סיכוי שמישהו ירגיש שאני לא בתולה .. השאלה שלי האם יש דבר כזה ואני קימתי יחסים 3 שנים ??

20/11/2010 | 21:35 | מאת: yn

מאיפה את

השאלה שלי האם יש דבר כזה ואני קימתי יחסים 3 שנים ?? ^^תאורטית יש כזה מצב של קרום בתולין גמיש.

מנהל פורום קרום הבתולין