האם זה כואב?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

16/11/2010 | 14:03 | מאת: אני

שלום, יש לי פחד נוראי מיחסי מין, אני מפחדת מהכאב, שמעתי סיפורים שזה כואב נורא ויורד דם ו... שאלתי היא האם זה נכון? ואם כן האם הכאב חזק כל כך ? כמה זמן נמשך הכאב? (בהנחה שאין סיבוכים והכל תקין..) האם מומלץ בפעם הראשונה להשתמש במשהו מרגיע? שאלתי את הרופא שלי אבל לא שכנע אותי, אמר שביתוק קרום הביתולין אפשרי בבית חולים בהרדמה מלאה!! האם זה נכון? האם אין שיטה אחרת? ואם עשינו את זה האם זה אומר שלא כואב שוב??? תודה

16/11/2010 | 14:55 | מאת: רוני

לעתים קרובות אין אפילו דם ואין כאבים. דימום אחרי הפעם הראשונה משתנה מאישה לאישה. יש נשים שבכלל לא תדממנה אפילו שהן היו בתולות, יש נשים שיהיה להן דימום קל ביותר, ויש כאלה שהדימום הוא כל כך חזק שהוא כמו מחזור. כך שאין לך מה להיות מוטרדת. ברוב המקרים הקרום נקרע, כלי הדם בקרום מדממים ויקח אולי עוד 24 שעות עד שהדימום יפסיק לחלוטין.

16/11/2010 | 15:36 | מאת: אני

תודה לתשובתך רוני, אבל מה שמטריד אותי ביותר ועושה אותי מאוד עצבנית ולחוצה זה עניין של הכאב...

שאלתי היא האם זה נכון? ^^לרוב זה לא כך כפי שתארת. ואם כן האם הכאב חזק כל כך ? כמה זמן נמשך הכאב? (בהנחה שאין סיבוכים והכל תקין..) האם מומלץ בפעם הראשונה להשתמש במשהו מרגיע? ^^לגבי משהו מרגיע נראה לי שהדבר החשוב הוא רגיעה ביחסים עם בן הזוג וגישה מרגיעה מצידו. שאלתי את הרופא שלי אבל לא שכנע אותי, אמר שביתוק קרום הביתולין אפשרי בבית חולים בהרדמה מלאה!! האם זה נכון? ^^במקרים נדירים יש צורך בביתוק בתולין וזה נעשה, לפחות אצלי, בהרדמה מקומית בספריי והפעולה נמשכת 2-5 דקות ללא כל קושי.

מנהל פורום קרום הבתולין