שאלה דחופה.

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

03/11/2010 | 23:44 | מאת: דין דין

אני בת 22 ויש לי כאבי בטן כבר תקופה ארוכה מאד. לאחר ברור מעמיק אצל גסטרו הפנו אותי לרופא נשים לבדוק אולי יש בעיה ברחם. אני בתולה וכשהרופא ניסה לבדוק אותי כאב לי מאד אז הוא שלח אותי לעשות אולטראסאונד רחם ושחלות. אני מפחדת שהמתמר עלול לקרוע לי את קרום הבתולין והשאלה שלי היא האם זה אכן כך או שהבדיקה לא תפגע לי בקרום. אני בלחץ וקבעו לי את האולטראסאונד ליום ראשון אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.

תלוי במצב וסוג הקרום.ויש דרכים להמנע בכלל מלהשתמש במתמר נרתיקי.

04/11/2010 | 20:57 | מאת: דין דין

תודה על תשובתך המהירה. איך ניתן לדעת מה מצב וסוג הקרום? או לחילופין כתבת שיש דרך לא להשתמש במתמר נרתיקי. מהי????

מנהל פורום קרום הבתולין