מהי כמות הדם?

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/10/2010 | 01:54 | מאת: לא ממש יודע

שלום, התחתנתי לפני כחודש, לפי מה שאשתי אמרה לפני החתונה היא כן בתולה, כששכבנו בפעם הראשונה לא ירד דם, אלא היה גוש קטן מאוד של דם יבש (בגודל שתי טיפות) וזהו, גם בפעמים שאחרי לאורך כל החודש לא ירד דם, האם זה נורמלי? אני יודע שאפשר לעשות ניתוח איחוי קרום הביתולין, האם קיימת האופציה הזו? להוסיף גם שלא היו לה כאבים בכלל גם בפעם הראשונה.

03/11/2010 | 06:18 | מאת: רוני

דימום אחרי הפעם הראשונה משתנה מאישה לאישה. יש נשים שבכלל לא תדממנה אפילו שהן היו בתולות, יש נשים שיהיה להן דימום קל ביותר, ויש כאלה שהדימום הוא כל כך חזק שהוא כמו מחזור. כך שמה שאת מתארת אינו חריג ואין לך מה להיות מוטרדת. הקרום נקרע, כלי הדם בקרום מדממים ויקח אולי עוד 24 שעות עד שהדימום יפסיק לחלוטין. יכול להיות שיש גם פציעה קטנה בתוך הנרתיק ולכן הטיפטופים הממושכים.

03/11/2010 | 14:50 | מאת: לא ממש יודע

ד"ר שלום, אני מודה לך מקרב לב אבל נראה לי שתשובתך מתיחסת לשאלה אחרת!! אנא ממך; תענה על שאלתי, זה דבר שממש מטריד אותי. תודה מראש

לעתים קרובות אין אפילו דם ואין כאבים.

מנהל פורום קרום הבתולין