שלום!

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/02/2010 | 10:08 | מאת: מישל

שלום ד"ר! מעניין אותי לדעת האם יש בנות שנולדות בלי קרום בתולין?ומהי שכיחות התופעה הזאת? האם קרום בתולין יכול להיקרע ממכה חזקה חיצונית? תודה.

לא ידוע האחוז אבל את/ה צודק/ת - יש כאלו שנולדים בלי קרום בתולים. וזה נכון שגם יכול להיקרע ממכה או מספורט מאומץ

26/02/2010 | 19:43 | מאת: מישל

שלום ד"ר שרגא,תודה רבה על התגובה! יש לי שאלה נוספת שאולי לא הכיקשורה לפורום הזה,אשמח אם תוכלי לענות לי: מהי בעצם נקודת ג'י? איפה היא נמצאת בדרך כלל אצל נשים והאם יש מקרים יוצאי דופן? וגם שמעתי שלגברים יש נקודת ג'י בטוסיק,האם זה נכון או שזה סתם עוד מיתוס? תודה רבה מראש!

מנהל פורום קרום הבתולין