שאלה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

13/10/2010 | 21:02 | מאת: מירי

שלום, יש לי שאלה אני בתולה (בת 17) ויש לי חבר מס' חודשים והחלטנו לקיים יחסי מין. הכל בסדר אני מאוד מגורה (רטובה מאוד) אבל כשהוא מנסה להחדיר לי הוא מצליח להחדיר רק קצת אולי כ 4 ס"מ ואחר כך יש אצלי מן "חסימה" וזה כואב מאוד כמו סכינים ואנו צריכים לעצור... השאלה אם זה נורמאלי? וזה אמור להיות כואב באופן רצחני (כמו סכינים חדים) או יכול להיות שמשהו לא בסדר איתי? תודה

או שמדובר בקרום בתולין קשיח או שמדובר בוגיניסמוס - קושי שלך שגורם להתכווצות שרירי הנרתיק. כדאי שתיגשי ליעוץ.

מנהל פורום קרום הבתולין