האם זה כך??

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

10/10/2010 | 16:39 | מאת: תקווה

שלום, אחרי קיום יחסי מין לכמה פעמים ובכולם חדירה חלקית, הרגשתי קצת כאב, בפעם האחרונה הסתכלתי במראה וראיתי איזה (חור) האם זה אומר שקרום הביתולין נקרע ? האם צפוי שיהיה כאב עוד פעם???? תודה

11/10/2010 | 08:58 | מאת: רוני

קרום הבתולין אינו אוטם לחלוטין את הפתח אלא יש בו חור/ים כדי לאפשר לדם הוסת לצאת מהגוף החור שאת רואה הינו פתח הנרתיק קרום הבתולין נמצא קרוב לפתח הנרתיק ויש סבירות שנקרע כבר כתוצאה מהחדירה החלקית על מנת להיות בטוחה גשי לרופא לבדיקה ולהתאמת אמצעי מניעה !

סביר שנקרע. הפעם השניה צפויה להיות יותר קלה.

26/10/2010 | 13:24 | מאת: תקווה

מנהל פורום קרום הבתולין