לא מצליחים להחדיר- בתולים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

04/10/2010 | 11:30 | מאת: רבקה

אני בתולה והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי הבעיה היא שאנחנו לא מצליחים להגיע לחדירה מלאה ולקריעה של הבתולים האם יש תנוחות מסוימות שיקלו על החדירה?

04/10/2010 | 13:01 | מאת: רוני

המלצתי לבצע חדירה רק לאחר שימוש בג'ל סיכוך על בסיס מים התנוחה המומלצת היא תנוחת הרכיבה שבו בנהזוג שוכב על הגב ואת "מנצחת" על החדירה הן בקצב והן בכיוון בהצלחה

04/10/2010 | 13:46 | מאת: רבקה

KY האם יש עוד תנוחות מומלצות? אני מרגישה חסומה לבאיבר מיני מעומק של 4 ס"מ, איך אני יכולה להרפות את עצמי?

התנוחה המסיונרית: בת הזוג על הגב.

מנהל פורום קרום הבתולין