מעוניינת בהריון

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

03/10/2010 | 06:44 | מאת: עדן

שלוןם, 1)כמה זמן זרע צריך כדי להגיע מהתחלת הנרתיק לרחם, עם שכיבה על הגב?? 2)אחרי קיום יחסי מין כשקמה אני מרגישה שהכל יורד, האם זה בסד, כאילו זרע אחד מפרה את הביצית והשאר יורד?? תודה

03/10/2010 | 09:49 | מאת: רוני

שלום שאלתך אינה מתאימה לפורום זה אבל בכל זאת אענה 1. לזרע באיכות טובה לוקח מספר דקות להגיע לרחם וליצור מגע עם הביצית ולכן כדאי להשאר במיטה עם רגליים מורמות מעט כחצי שעה לפחות על מנת להגדיל את הסיכוי להריון 2. הנוזל שיוצא מהנרתיק מכיל גם נוזלי גוף והפרשות נכון שמספיק רק זרעון 1 זריז שיבצע את העבודה אולם בנוזל הזרע קיימים מיליוני זרעים כך שבסיכוי גדל לשאלתך הכל תקין אצלך

5 שניות לוקח לזרע להגיע לביציות.

03/10/2010 | 20:59 | מאת: עדן

5 שניןת אפילו עם חדירה רק של קצה האיבר???

מנהל פורום קרום הבתולין