תענו לי דחוף : \

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

03/10/2010 | 00:52 | מאת: דנדי :)

אני צריכה תשובה הכי דחוף שאפשר .. בבקשה :\ אני רוצה לקרוע תקרום ביתולין לבד .. ואני בת 14 .. איך אני יוכל לקרוע אותו .. ? לדוגמא אצבעות ? או טמפון .. זה יכול לקרוע ?

03/10/2010 | 06:43 | מאת: רוני

התשובה היא כן תלוי בגודל הטמפון ובעומק החדירה אבל למה לך? חכי לבנזוג מתאים

03/10/2010 | 15:45 | מאת: דנדי ..

ישלי חבר אנחנו חצי שנה ביחד .. הוא בן 17 ואני 14 .. והוא רוצה לשכב .. אבל הוא יודע שאני קטנה והוא מכבד אתזה .. אבל בכל זאת גם כשהוא מכניס לי אצבעות אני לא רוצה שהוא יקרע לי .. כדי שאימי לא תחשוד ועם אני יקרע אותו לבד לדוגמא עם טמפון .. זה יהיה נורמאלי :\

איני יודע לעזור לך.קחי בחשבון שיש סכנת דימום חזק.

מנהל פורום קרום הבתולין