קרום הביתולין .. חשוב לי מאוד תענו לי בבקשה ..

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

01/10/2010 | 01:32 | מאת: דנוש

אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלה .. כיי זה ממש דחוף לי . אני בת 14 .. וחבר שלי מחדיר לי אצבעות .. אני מאוד מפחדת שהוא יחדיר לי עמוק כדי לא ליקרוע את קרום הביתולין .. בגלל שאמרו לי שבכל בדיקה שאני יעשה .. במקרה ואני יהיה חולה .. לדוגמא בדיקת שתן הכל יכול להתגלות וזה יתגלה לאימא שלי .. אז רציתי לשאול כמה ס'מ החבר יכול להחדיר ולא לקרוע את הקרום .. וגם האם יש דרך שאפשר לקרוע את קורם הביתולין לבד ? תודה מראש, אני מקווה שתענו לי ..

01/10/2010 | 10:44 | מאת: רוני

בבדיקות שתן לא ניתן לגלות קריעת קרום הבתולין אלא רק בבדיקה ויזואלית קרום הבתולין ממוקם קרוב לפתח הנרתי כ-3 ס"מ אצבעות בהחלט יכולים לקרוע...

יש סכנה של קריעה והקרום נמצא ממש בהתחלה.

מנהל פורום קרום הבתולין