קרום הביתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

28/09/2010 | 13:08 | מאת: אני

שלום, *האם קרום הביתולין נמצא לפני השריר???

28/09/2010 | 13:28 | מאת: רוני

לא ברור על איזה שריר מדברת קרום הבתולין נמצא אחרי השפתיים הפנימיות במרחק קצר מפתח הנרתיק

28/09/2010 | 13:35 | מאת: אני

השריר הוא אותו שריר שעוצר את הפיפי!! ביחיסי מין כשסוגרת אני מרגישה את האיבר יותר וגם בעלי

29/09/2010 | 05:51 | מאת: רוני

בתוך הנרתיק, קרוב יותר לצידו החיצוני מאשר לצידו הפנימי, במקום נסתר מהעין, ישנה פיסת עור דקה וגמישה המכסה את הכניסה לנרתיק והופכת אותה צרה יותר אם אין לך עדיין מושג איך נראים איברי המין שלך, תוכלי לעשות זאת בפעם הבאה שאת נכנסת למקלחת, וכדאי שתיקחי אתך מראה קטנה. פשקי את רגלייך, שימי את המראה ביניהן, והסתכלי. שלושת האיברים הנמצאים בין השפתיים הקטנות הם הדגדגן, השופכה ופתח הנרתיק, ואם מסתכלים עליהם מלמעלה למטה הם מופיעים בדיוק בסדר הזה: הדגדגן הוא אותה בליטה קטנה הנמצאת בקצה העליון של השפתיים הקטנות. כשמגרים אותו (על ידי ליטוף או שפשוף) הוא מתמלא ומתקשה קצת, וגורם לתחושה של התרגשות נעימה. השופכה הוא הפתח הקטנטן שמתחתיו, שדרכו יוצא השתן מהגוף. הבא בתור הוא פתח הנרתיק, שהוא התחתון בשורה והפתח הגדול יותר בין השניים. מה שתראו הוא רק את הקצה החיצוני של הנרתיק. הנרתיק עצמו הוא בעצם תעלת מעבר בין איברי המין החיצוניים לבין איברי המין הפנימיים. דרך הנרתיק יוצא הדם של הווסת, וגם התינוק בזמן הלידה.

קרום בתולים נמצא לרוחב חלל הנרתיק בכניסה.השריר מקיף אותו כמו צינור.

מנהל פורום קרום הבתולין