קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

28/09/2010 | 00:10 | מאת: אא

שלום. הרגשתי יחד עם חבר שלי חדירה מלאה, אך בסופו של דבר כשגמר הוא נסוג מעט אחורה. זו הפעם הראשונה שהוא חדר באופן מלא, אך זו לא הפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין (אך עד כה כולם היו ללא חדירה מלאה בוודאות) בכל הפעמים האלו לא ירד דם בכלל. האם יכול להיות שעדין יש לי קרום בתולין, והוא לא נקרע למרות החדירה המלאה? מה המרחק בממוצע מפתח הנרתיק לקרום הבתולין? אודה לעזרכתם!

28/09/2010 | 07:57 | מאת: רוני

קרום הבתולין נמצא בקדמת הנרתיק כ-5 ס"מ מפתח הנרתיק כאמור לא כל הבחורות מדממות או מרגישות כאב בקריעת הבתולין יש קרומים דקים או כאלו שכבר נקרע כתוצאה מנפילה וכדומה לעיתים רחוקות קרום לא נקרע כתוצאה מאלסטיות אבל נדיר [email protected]

יתכן שנחנת בקרום גמיש. המרחק- 2 סמ

מנהל פורום קרום הבתולין