שאלה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

26/09/2010 | 18:11 | מאת: דנה

בת 18 . אני וחבר שלי שכבנו בפעם הראשונה שלי ושלו , ולא כאב לי ולא ירד לי דם , ואני גם לא יודעת עם זה ניכנס עד הסוף ( חבר שלי אומר שכן ) אבל אני לא יודעת בגלל שזאת פעם ראשונה אני לא יודעת מה הייתי אמורה להרגייש ? האם זה בסדר שלא הרגשתי כלום ?

27/09/2010 | 13:35 | מאת: רוני

אצל חלק מהנשים קריעת קרום הבתולין אינה מלווה בכאב או בדימום אשריך שעברת זאת ללא כאב ודימום זה בסדר שלא הרגשת כלום ובפעמים אחרות תתחילי אף להנות מנוכחות האיבר וכד'

יש מקרים כאלו.

מנהל פורום קרום הבתולין