חברה שלי בתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/08/2010 | 01:29 | מאת: דודי

יש לי חברה והיא בת 27 והיא בתולה... רציתי לדעת כמה גברים מכיוו שזאת פעם ראשונה שאני עם בתולה 1.מה עושים כדאי שהקרום יקרע בדרך הכי לא כואבת שיש? 2. אני אוהב את חברה שלי ואני פוחד שאני אפגע בה והיא תפחד לשכב שוב לאחר הפעם הראשונה עקב כאב מה עושים? 3.היא בחיים לא החדירה טמפון ואני פוחד שהיא שזה ממש יכאב לה מה עושים?

1.מה עושים כדאי שהקרום יקרע בדרך הכי לא כואבת שיש? ^^להיות רגועה, להנות, לאהוב את מה שקורה, להשתמש בקרם. 2. אני אוהב את חברה שלי ואני פוחד שאני אפגע בה והיא תפחד לשכב שוב לאחר הפעם הראשונה עקב כאב מה עושים? כנ"ל 3.היא בחיים לא החדירה טמפון ואני פוחד שהיא שזה ממש יכאב לה מה עושים? ^^כנ"ל

מנהל פורום קרום הבתולין