מפחדת

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

27/07/2010 | 20:06 | מאת: אני

שלום, אני נשואה מכמה חודשים, בפעם הראשונה שהחדיר לי כאב קצת וירד טיפת דם, פחדתי ובקשתי לא להמשיך, בעלי כבד את בקשתי, הבעיה שעד עכשיו אינני יכולה להתגבר על הפחד הזה, האם זה כואב עוד פעם? כמה פעמים? האם למשך היחסים או רק בהתחלת החדירה??? האם יכולה להשתמש במשחת דוקאין??? החדרתי לעצמי כמעט חצי האצבע, האם כך עברתי את קרום הבתולין? אני נורא מפחדת ולא יודעת מה לעשות, מבקשת עיצה. תודה

קרם דוקואין אינו טוב כי יגרום לפגיעה בזקפה של בן זוגך. לענין הפחד אני ממליץ על פגישה עם סקסולוג. אין תשובה עקרונית לשאלותייך.

מנהל פורום קרום הבתולין