קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

23/06/2010 | 17:26 | מאת: אורי

שלום! אני בת 19 . לפני יומיים קיימתי יחסי מין מלאים בפעם הראשונה. התחלנו במשחק מקדים ירידות וכו'.. לאחר מכן הוא התחיל להכניס לי אצבעות. הוא הכניס לי 2 ואף לא כאב לי שום דבר. לאחר מכן קיימנו יחסי מין ביקשתי ממנו להיות עדין. למרבה הפלא כשהוא החדיר אותו לא הרגשתי שום כאב. כאילו זאת לא הפעם הראשונה. חשוב לי לציין שהיה לי לפני זה חבר ופעמיים הוא ניסה לקיים איתי יחסי מין. הוא טוען שהוא הכניס רק את הקצה וגם זה כאב לי. השאלה שלי האם רק מהקצה יכול להיות שאיבדתי את הבתולים? (למרות שלא יצא לי דם)

אפשרי אבל זכרי שיש מצבים שיש פתח טבעי גדול יחסית ועדיין המצב מוגדר כבתולין.

מנהל פורום קרום הבתולין