ביתוק קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

30/05/2010 | 22:35 | מאת: עופרה

מעונינת לדעת מי מוסמך לבצע ביתוק קרום הבתולין, מה הפרוצדורה, האם נערך דרך קופות החולים, מה הסיבוכים?

גניקולוג המיומן בתחום. הדרך היעילה ביותר היא בלייזר. הפעולה נעשית, לפחות אצלי, בהרדמה מקומית של ספריי.

28/06/2012 | 20:57 | מאת: אורנה

אני לא מבינה מדוע אתה מתעלם כששואלים על סיבוכים? מעולם לא שמענו על ביתוק קרום בתולין עם לייזר? ובוודאי שיש סיבוכים! עצם הקרינה עלולה להיות מלפורצמיה בתאי הנרתיק שעלולים לגרום לסרטן צוואר הרחם או הנרתיק,דבר שני אפשר עם הקרינה לחתוך ולפגוע במקקומות פנימיים וחוץ מזה ישנן בנות שרגישות לחומרי הרדמה מה שעלול להיות מסוכן!!!זה לא פעם ראשונה ששואלים על סיבוכים ואתה לא עונה וכיצד יכול להיות שכל רופאי הנשים בארץ לא מכירים את הפעולה הזו ואומרים"לא כל מה שנשמע יפה זה באמת הולך יפה;"נשמח שסוף סוף תענה ותתייחס לכל אורך השאלה ולא תענה רק על מחצית ממנה.

28/04/2014 | 23:32 | מאת: שלי

שלום רב אני בתולה ואמורה להתחיל טיפולי הזרעות אך לא יודעת כיצד יוכלו לעשות זאת משום שאני בתולה ואני ממש מפחדת לכן חשבתי לעבור את הניתוח כדי שהדרך משם תהיה יוצר קלה..אני מקווה לכן יש לי מספר שאלות... האם מרגישים משהו בעת הניתוח? כמה זמן אורך הניתוח?האם אתה עובד גם דרך קופת חולים? איפה מרפאתך נמצאת? ומה העלות של הניתוח? אני חייבת בשבוע קרוב לעבור אותו ולכן אשמח שתענה לשאלותיי אני מודה לך

מנהל פורום קרום הבתולין