חיפה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

28/05/2010 | 20:16 | מאת: דינה

לאחר עשיית הניתוח (איחוי קרום הביתולים) הבן זוג ירגיש שנעשה ניתוח כזה????? בפעם הראשונה שמקיים איתי יחסי מין?? (ביום החתונה) וכמה זה יעלה ניתוח פלסטי לאיחוי קרום הביתולין?

בן הזוג לא ירגיש שעברת ניתוח. המחיר תלוי בסוג הניתוח וזה תלוי אם מועד הלתונה ידוע או לא. אני מציע שתבררי במרפאתנו 03-6956867 כל יום משעה 09:00

02/06/2010 | 19:24 | מאת: רוצה לעזור

עברתי ניתוח ובמחיר סביר מאוד התחתנתי והכל בסדר חפשי אם את מעוניינת אני אתן לך מספר טלפון

17/09/2010 | 00:33 | מאת: עוז

איזה כיף להיות עם גבר בליל החתונה פעם ראשונה ולא להיות עם כ 10 גברים מגיל 16-17 ולהיות זולה בעייני גברים. אני רואה שאת יודעת את זה!

מנהל פורום קרום הבתולין