יכול להיות שאני עדין בתולה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

29/04/2018 | 14:22 | מאת: מורן

גבר שיצאתי איתו ביצע חדירה בניגוד לרצוני כאשר ממש ניסיתי להיתנגד וניסיתי לקום הרגשתי כאב באזור לאחר מכן ראיתי שיש דם באזור לאחר יום היה חתך (מעין פס באלכסון ) בנרתיק שנעלם עם הזמן אני יודעת איך היה ניראה קרום הבתולין שלי לפני המקרה הזה והוא ניראה בדיוק כמו שהוא היה ניראה לפני ,אם הקרום ניראה כמו לפני החדירה האם הוא לא ניקרע? ועוד שאלה יכול להיות שירד לי דם מהאזור בגלל הטראומה שעברתי ולא בגלל שנקרע הקרום ? תודה מראש

רק לאחר בדיקה אפשר להשיב לך.

01/05/2018 | 14:05 | מאת: מורן

אבל השאלה שלי האם זה יכול להיות אפשרי ? ואף רופא/ת נשים לא מוכן לבצע בדיקה כזו . אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה הזו?

מנהל פורום קרום הבתולין