שאלות אנטומיות על קרום ונרתיק

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

10/04/2018 | 21:22 | מאת: דר

1.אם קרום הבתולין נמצא מעל הנרתיק, 2.גבר אמור לחדור לנרתיק? 3.אז למה הקרום צריך להיקרע? זה שני פתחים שונים לא? 4.אני בתולה, בן זוגי חדר אלי עם אצבע אבל קצת בברוטאליות, וכואב לי עד עכשיו כמעט שבוע, היתי אצל רופאת נשים, היא אמרה שיש קרום, אז הבנתי שהוא חדר לנרתיק. יכול להיות נזק כתוצאה מהחדרה בברוטאליות של אצבע לנרתיק? 5.במידה שכן, איזה סוגי טיפולים קיימים כיום?

קרום הבתולים סוגר את פתח הנרתיק.

25/04/2018 | 13:10 | מאת: דר

אז איך הוא חדר עם האצבע עמוק, ועדיין הקרום קיים? רופאת הנשים אמרה שהקרום שלם. יתכן שלא לכל אחת יש אותו המבנה?

מנהל פורום קרום הבתולין